top of page
ucef-background.png

Banderas перемагає у 27-му сезону турніру CLA EuroCup з кіберфутболу

Останній сезон турніру CLA EuroCup з кіберфутболу завершився на високій ноті для хорватського дивізіону. Дозвольте нам надати вам короткий огляд подій.


Перше місце завоював відомий ветеран CLA Banderas. Змагаючись у верхній сітці, він дійшов до фіналу без жодної поразки. У фіналі йому протистояв Gruby, переможець 25-го сезону. Продемонструвавши виняткову майстерність, Banderas здобув перемогу з рахунком 2:0, забезпечивши собі чемпіонство і залишивши Gruby срібну медаль. Трійку призерів замкнув гравець з Польщі natsuu.


Цей сезон став ще одним визначним досягненням хорватського дивізіону. Їх самовідданість підкреслює, чому ФКЗУ і надалі продовжуватиме підтримувати EuroCup. Ми визнаємо багатство талановитих професійних гравців у кіберспортивному просторі Україні і прагнемо надати їм якнайбільше можливостей продемонструвати свої навички.


Хоча цей сезон завершився, азарт не згасає, і наступний вже стартував. Слідкуйте за майбутніми результатами в нашому блозі наступного тижня або відвідайте https://www.cyberarena.live/uk/ cla-eurocup, щоб дізнатися про них самостійно.


З повагою,

Команда ФКЗУ

bottom of page