top of page
ucef-background.png

Неймовірна подорож BizZoN_98 у 25-му сезоні турніру CLA EuroCup з кіберфутболу

Вчора завершився черговий сезон турніру CLA EuroCup з кіберфутболу. Далі – короткий огляд його найбільш захоплюючих моментів.


Перш за все хочемо відмітити шлях BizZoN_98 в цьому сезоні. Український гравець не лише дійшов до етапу Плей-офф, а й розпочав свою боротьбу з перемоги над багаторазовим чемпіоном турніру CLA EuroCup Ostat, відправивши його до Нижньої сітки на  початку змагань. Однак потім BizZoN_98 зіткнувся з видатним хорватським гравцем Gruby, у грі проти якого він зазнав першої невдачі. Наступним суперником став ще один досвідчений хорватський гравець, Banderas. У серії напружених матчів BizZoN_98 здобув перемогу, забезпечивши собі друге місце, та пройшовши до фіналу для матчу-реваншу з Gruby. Незважаючи на запеклу боротьбу, Gruby здобув перемогу, залишивши BizZoN_98 на другому місці, що однаково є неймовірним результатом. 


Цей сезон був сповнений яскравих подій. Ми аплодуємо BizZoN_98 за його неймовірний виступ і з нетерпінням чекаємо його майбутніх успіхів. Тим часом розпочалися щоденні відбіркові змагання наступного сезону. Слідкуйте за успіхами наших гравців на сайті https://www.cyberarena.live/uk/cla-eurocup


З повагою,

Команда ФКЗУ

bottom of page