top of page
ucef-background.png

CLA Хорватія домінує в 27-му сезоні CLA EuroCup з кібербаскетболу

Вчора завершився 27-й сезон CLA EuroCup з кібербаскетболу, який продовжив епоху динамічних змагань найвищого рівня Цей сезон був особливо цікавим, оскільки всі три дивізіони вели запеклу боротьбу за призові місця.


Хорватська легенда Fisherman посів перше місце, продемонструвавши виняткову майстерність, яка дозволила  йому здобути перемогу. Skeletron посів друге місце, а третім фінішував  ще один хорватський гравець Virovec77. Ці результати підкреслюють постійне прагнення до самовдосконалення учасників турнірів серії , і слугують  прикладом для інших гравців..


Також ми хотіли б відзначити The_Professor з CLA Україна, який цього сезону потрапив до Фіналу шести. Його участь значно посилила змагальний дух турніру.


Готуючись до наступного сезону, ми з нетерпінням чекаємо, що українські гравці повернуться сильнішими та рішучішими, ніж будь-коли.  Щоденними відбіркові змаганняі вже в самому розпалі!  Слідкуйте за останніми подіями та новинами на сайті ліги: https://www.cyberarena.live/uk/cla-eurocup 


З повагою,

Команда ФКЗУ

Comentários


bottom of page