top of page
ucef-background.png

Результати 4 та 5 сезону CLA EuroCup з кіберфутболу: хорватські гравці знову в лідерах!

Оновлено: 19 черв. 2023 р.

CyberLive!Arena провела вже 5 сезонів CLA EuroCup eFootball і ми раді поділитися з вами результатами останніх двох.


4-й сезон завершився 28 травня. Ми раді оголосити трійку переможців: Banderas з CLA Хорватія посів 1 місце, TUNA13 з CLA Хорватія забезпечив собі 2 місце, а BiZzoN_98 з CLA Україна посів почесне 3 місце.


А цими вихідними завершився 5-й сезон. TUNA13 з CLA Хорватія став тріумфатором, зайнявши 1-е місце, а Banderas і JokerTole, також з CLA Хорватія, посіли 2-е і 3-е місця.


6-й сезон CLA EuroCup з кіберфутболу розпочинається сьогодні, обіцяючи ще один раунд напружених матчів та захоплюючих моментів. Слідкуйте за останніми оновленнями, матчами та результатами на офіційному сайті CLA: https://www.cyberarena.live/cla-eurocup.


Ми вітаємо хорватських гравців з видатними досягненнями як у четвертому, так і в п'ятому сезонах. Їх впевнена гра та самовідданість забезпечили їм призові місця на турнірі. Ми також відзначаємо українських гравців, які зіткнулися з жорсткою конкуренцією, але продемонстрували неабиякий талант і силу духу. Ми вболіватимемо за них у наступних сезонах і впевнені, що вони будуть перемагати і досягнуть значних успіхів!


З найкращими побажаннями,

команда UCEF


Comentários


bottom of page