top of page
ucef-background.png

CyberLive!Arena запустила перший міжнародний турнір: CLA EuroCup

Федерація кіберспортивних заходів України рада повідомити про запуск CLA EuroCup - першого міжнародного турніру кіберспортивної ліги CyberLive!Arena. У цьому змаганні з кіберфутболу дванадцять найкращих гравців з усіх дивізіонів CLA будуть боротися за титул абсолютного чемпіона.


Турнір складатиметься з трьох етапів, починаючи з щоденних відбіркових змагань, які триватимуть два тижні, з понеділка по п'ятницю. Під час цього етапу гравці змагатимуться у своїх дивізіонах в кругових турнірах в режимі Kick-Off на рівні складності Legendary. Чотири найкращі гравці з кожного дивізіону пройдуть до групового етапу. На груповому етапі гравці змагатимуться у форматі Bo2 в режимі Ultimate Team. Плей-офф проходитиме у неділю раз на два тижні та передбачатиме турнір на виліт після двох програшів у форматі Bo3 в режимі Ultimate Team.


Регламент турніру CLA EuroCup був старанно розроблений для забезпечення дотримання принципів чесної гри. Будь-яке порушення правил гри, поведінки або етики призведе до штрафних санкцій або дискваліфікації з турніру.


Гравці, які не пройшли відбір на міжнародний турнір, все ще зможуть взяти участь у регулярних нічних турнірах, які будуть проходити у звичайному форматі. Ці змагання дозволяють гравцям відточити свої навички та вдосконалити тактику в умовах нормальної конкурентної атмосфери.


Крім того, CyberLive!Arena оновила свій веб-сайт, додавши сторінку CLA EuroCup з розкладом, результатами та статистикою гравців. Також глядачі можуть розраховувати на нові лайнапи під час прямих трансляцій.


UCEF пишається тим, що відіграла вирішальну роль у запуску CLA EuroCup. Цей яскравий турнір не лише сприятиме розвитку кіберспортивної індустрії в Україні, але й дасть можливість гравцям продемонструвати свої навички на міжнародному рівні.



bottom of page