top of page
ucef-background.png

CyberLive!Arena оголосила переможців другого сезону СLA EuroCup

Ми раді оголосити результати плей-офф 2-го сезону CLA EuroCup. Найкращі гравці з України та Хорватії змагалися один проти одного в неділю, і ось результати!


На другому місці опинився BiZzoN_98, талановитий український кіберспортсмен, який завзято боровся і демонстрував винятково хорошу гру протягом усього турніру. Ми вітаємо BiZzoN_98 з цим вражаючим досягненням і бажаємо йому подальших успіхів у його майбутніх змаганнях.


Перше місце посів гравець з ніком Th3Prod1gy, а на третьому місці - TUNA13. Ми вітаємо всіх переможців і дякуємо всім гравцям, які брали участь у цьому сезоні турніру CLA EuroCup, за їхню самовідданість, наполегливу працю та пристрасть до гри.


Ми в UCEF особливо пишаємося виступом BiZzoN_98 і хотіли б подякувати йому за те, що він так гідно представив Україну на турнірі. Ми з нетерпінням чекаємо, чого він досягне в майбутньому.


Ми вже очікуєм на наступний сезон. Відбір на майбутні змагання вже розпочався. Ми закликаємо всіх гравців-початківців слідкувати за додатковою інформацією та розглянути можливість участі в наступному турнірі CLA EuroCup.


З найкращими побажаннями,

команда UCEF


bottom of page