top of page
ucef-background.png

Esport Pro Club запускає нові кіберспортивні дисципліни

Наші партнери, Esport Pro Club, оголошують про деякі цікаві зміни та доповнення до турнірів, оскільки кіберспортивна індустрія продовжує розширюватися та адаптуватися. Ми переконані, що з додаванням Євроліги з Кіберфутзалу та кібербаскетболу EPC і надалі прагнутиме запропонувати вболівальникам та учасникам найкращі враження від турнірів.


Ліга спочатку включала в себе Кіберфутбол. Ця інтригуюча нова гра буде заснована на ігровому режимі "Вольта" спортивного симулятора FIFA 23. Вольта - це особливий і захоплюючий ігровий режим, який надає класичному виду спорту - футболу - вуличний футбол. В результаті виходить захоплива, швидка гра, яка ідеально підходить для кіберспорту.


15 найкращих геймерів змагатимуться один проти одного в Кіберфутзалі серед яких такі гравці, як Sofa, Limbo, Kanon, Roanokay, Tristis, Xellark, Denatoo, Alukard та Holland. Щодня відбуватимуться 15 турнірів, серед яких будуть такі змагання:


EPC Rome Volta Cyber Cup FIFA 23

EPC Dubai Volta Cyber Cup FIFA 23

EPC Milan Volta Cyber Cup FIFA 23

EPC Sydney Volta Cyber Cup FIFA 23

EPC Berlin Volta Cyber Cup FIFA 23


Якщо ви захоплюєтеся кіберспортом, то не пропустіть ці ігри. Прямі трансляції ігор будуть доступні цілодобово на сайті https://www.twitch.tv/esportproclub4. Слідкуйте за подіями та вболівайте за своїх улюблених гравців, які змагатимуться на віртуальному полі.


Крім того, наші партнери представили Євролігу з електронного баскетболу. Ці інтригуючі нові змагання будуть засновані на NBA 2K23 з доповненням "Євроліга". Мод "Євроліга" дозволяє гравцям відчути гострі відчуття та запал європейського баскетболу, залучаючи до гри найкращі європейські команди та гравців.


Вболівальники матимуть багато можливостей спостерігати за подіями, адже щодня з 8:00 до 23:00 відбуватимуться чотири турніри. Не забудьте налаштуватися і подивитися, як одні з найкращих гравців світу змагаються у спортивному симуляторі, оскільки матчі будуть транслюватися в прямому ефірі на сайті https://www.twitch.tv/esportproclub2.


Ми в UCEF постійно радіємо за наших партнерів, які розвиваються та досліджують нові, захоплюючі способи зв'язку з вболівальниками та спортсменами. Тому вам варто звернути увагу та уважно стежити за усіма новинами, незалежно від того, чи ви любите баскетбол або футбол. Ми з нетерпінням чекаємо на визначення переможця!


bottom of page