top of page
ucef-background.png

Український гравець Fosters23 посів третє місце в дебютному сезоні кібербаскетбольного турніру CLA E

Неймовірний перший сезон турніру CLA EuroCup з кібербаскетболу добіг кінця, залишивши вболівальників у захваті та з нетерпінням очікуючи на наступний сезон. Після двох тижнів напруженої боротьби, гравець під ніком Fosters23, який представляє CLA Україна, став одним з найкращих, здобувши бронзову медаль. Пропонуємо поглянути на фінальну турнірну таблицю та відзначити досягнення перших переможців турніру CLA EuroCup з кібербаскетболу.


Заповітне перше місце здобув KD_23_13 з польського дивізіону, а друге місце виборов General77, який представляє Хорватію. Українець Fosters23 замкнув трійку лідерів, засвідчивши, що в турнірі беруть участь багато талановитих гравців з різних країн.


Федерація кіберспортивних заходів України відіграє важливу роль у розвитку кіберспортивної спільноти в країні. Завдяки нашій активній підтримці майбутнє українського кібербаскетболу виглядає перспективним, як ніколи досі, пропонуючи талановитим гравцям унікальну можливість заявити про себе на світовій кіберспортивній сцені.


І хоча зараз Fosters23 та український дивізіон насолоджуються заслуженим успіхом у цьому сезоні, їхня подорож ще тільки починається. Сьогодні стартують відбіркові змагання до другого сезону, а це означає, що на сцену зможуть вийти нові талановиті учасники. Тож давайте підтримаємо CLA Україна, надихаючи їх на перевершення своїх попередніх досягнень.


Regards,

Team UCEF


Comments


bottom of page