top of page
ucef-background.png

Octopi захищає свій трон: підсумки четвертого сезону турніру CLA EuroCup з кібербаскетболу

Минулої неділі завершився четвертий сезон турніру CLA EuroCup з кібербаскетболу. Він привернув увагу багатьох глядачів, оскільки був сповнений дивовижним екшеном, та щирим запалом кожного з учасників.


Як і в минулому сезоні, перше місце дісталося хорватському гравцю Octopi. У фіналі він зміг обійти гравця польського дивізіону KD_23_13, лишивши його на другому місці. Окрему увагу варто приділити Fosters23, український гравець зміг зайняти призове третє місце після поразки за крок до фіналу в минулому сезоні.


Ми як ніколи раді бачити українських гравців у лідерах. Останні кілька сезонів CLA EuroCup виявилися складним випробуванням для українського дивізіону, проте ми впевнені, що ця перемога стане необхідним трампліном, і у найближчому майбутньому ми побачимо дивовижні результати.


UCEF і надалі продовжить підтримувати подібні кіберспортивні заходи, сприяючи подальшому розвитку української кіберспортивної сцени.


Щирі вітання всім переможцям. Якщо ви хочете на власні очі спостерігати за успіхами наших гравців слідкуйте за наступним п’ятим сезоном турніру CLA EuroCup з кібербаскетболу за посиланням: https://www.cyberarena.live/cla-eurocup



З повагою,

Команда UCEF

Comments


bottom of page