top of page
ucef-background.png

The_Professor здобуває срібло: підсумки 20-го сезону турніру CLA EuroCup з кібербаскетболу

Ми раді поділитися коротким оглядом 20-го сезону турніру CLA EuroCup з кібербаскетболу, що завершився цими вихідними. Цей сезон продемонстрував неймовірно жорстку конкуренцію, і у котрий раз підтвердив репутацію турніру CLA EuroCup як однієї з найбільш захоплюючих міжнародних кібербаскетбольних подій у Європі. Давайте детальніше розглянемо фінальну турнірну таблицю.


Перше місце, як і в попередньому сезоні, посів хорватський гравець Fisherman. Друге місце зайняв українець The_Professor. Звісно, він не вперше потрапляє до Фіналу Шести, але в цьому сезоні він був як ніколи близький до першого місця, не дотягнувши до перемоги всього пару голів. Ще один хорватський гравець, Virovec77, замкнув Топ-3. 


Ми хочемо висловити щиру подяку The_Professor за його найкращий на сьогоднішній день виступ на EuroCup, а також усім учасникам з українського дивізіону за їхню невпинну рішучість і відданість своїй справі. Їхні зусилля продовжують надихати фанатів і інших гравців по всьому світу.


Хоча цей сезон завершився, запал не згасає, адже новий сезон вже розпочався. Слідкуйте за останніми оновленнями в нашому блозі або відвідайте https://www.cyberarena.live/uk/cla-eurocup, щоб першим дізнатися результати.


З повагою,

Команда ФКЗУ

bottom of page