top of page
ucef-background.png

CyberLive!Arena оголосила переможців першого сезону СLA EuroCup

CyberLive!Arena оголосила переможців першого сезону СLA EuroCup. Захоплююча стадія плей-офф, яка пройшла в неділю, 16 квітня, завершилася перемогою TUNA13 з CLA Хорватія. Друге місце посів Th3Prod1gy, а третє - FicFiric, також гравці хорватського дивізіону.


Ми щиро вітаємо українських гравців з їхнім видатним виступом і аплодуємо їхній непохитній відданості, наполегливій праці та спортивній майстерності. Хоча вони не піднялися на п'єдестал пошани, їх завзятість і драйв протягом усього змагання стали свідченням справжнього чемпіонського духу. Ми також відзначаємо неабиякий талант, продемонстрований нашими друзями з Хорватії, що свідчить про високий рівень учасників СLA EuroCup.


Рухаючись вперед, життєво важливо пам'ятати про важливість представлення України на світовій арені. Перемога у відбірковому етапі в українському дивізіоні - це лише початок шляху до успіху в турнірі. Ми закликаємо всіх членів Федерації кіберспортивних заходів України згуртуватися навколо наших гравців і продемонструвати свою непохитну підтримку під час змагань у другому сезоні.


Ми висловлюємо наші найщиріші побажання успіху всім нашим гравцям у майбутніх матчах, і віримо, що CLA Україна продовжить розвивати талановитих і вправних гравців, які зможуть з гордістю представляти нас на світовій арені.


З найкращими побажаннями,

Команда UCEF


bottom of page